Alle groepslessen

Bij Ride it kun je terecht voor diverse soorten groepslessen met elk een eigen doel. Deze trainingen zijn ontwikkeld door onze vakkundige trainers. Het is ook mogelijk om groepslessen te combineren om effectief en efficiënt naar jouw persoonlijk doel toe te werken: of dat nu 8 kilo afvallen, sneller kunnen sprinten of een lange toertocht kunnen fietsen is. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten groepslessen.

wielrennen-beginner
Skillbike sprint

De skillbike sprint training duurt 60 minuten. Deze training is bedoelt om het sprintvermogen te verbeteren. Het is een training met veel korte intervallen op hoog vermogen en snel beentempo. Tussen de sprints neemt de snelheid af en wordt er hersteld. Dankzij deze training klop jij je vrienden tijdens een sprint.

wielrennen-vrouwen
Skillbike conditie

De skillbike conditie training duurt 60 minuten. Tijdens deze training richten we ons op het verbeteren van het duurvermogen. Je fietst langere blokken in de meest efficiëntste zones om je conditie te verbeteren. Bijkomend voordeel is dat deze training perfect is voor vetverbranding.

wielrennen-opbouwen
Skillbike Klim

De naam zegt alles. Deze training van 60 minuten is volledig bedoeld om je klimcapaciteiten te verbeteren. Tijdens deze training klim en daal je. Je bent zelf verantwoordelijk voor het schakelen. De focus ligt op een lagere trapfrequentie en het overwinnen van korte of lange beklimmingen. De ideale training om je voor te bereiden op het echte klimwerk.

cycling-bootcamp
Cycling Bootcamp

Het Cycling Bootcamp is de ideale combinatie tussen cardio en kracht training. Je start met een intensieve cardio training op de skillbike van 25 minuten. Dit zorgt voor een betere conditie en vetverbranding. Het vervolg bestaat uit twee series van tien oefeningen. Deze oefeningen zorgen voor een full body workout. Je traint echt heel je lichaam. De begeleiding van een enthousiaste trainer zorgt voor motivatie en voorkomt blessures.

circuit-training
HIIT Circuit training

De training wanneer je geen zin hebt in de fiets. Onder begeleiding van onze professionele trainers start je met een goede warming up. Daarna voer je alle oefening uit die voor je klaar liggen. De trainer doet de hele workout voor en daarna ben je zelf aan de beurt. Je traint onder meer je armen, benen, buikspieren en je rugspieren. De trainer zorgt ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Aan het einde van de traingen wordt er nog gezamenlijk aan stretching gedaan.

winter-training-wielrennen
Skillbike race

Het moment om te zien wat al dat harde trainen je heeft opgeleverd. De skillbike race bestaat uit een vooraf bepaald parcours. Het is volledig aan jou om te bepalen hoe hard je fietst, schakel je op of spaar je jouw krachten voor een eindsprint. Wie komt er als eerste over de finish?

Wesley Floren

“Met mijn persoonlijke begeleiding sport je effectief, krijg je meer zelfvertrouwen en zorgen we voor een sportieve sfeer.”

ride-it-personal-trainer

Personal training

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Behaal al je doelen met personal training. Of je nu wilt afvallen, sneller gaan fietsen of gewoon fitter wilt worden. Wij helpen jou om die doelstelling zo snel en efficient mogelijk te behalen.

Persoonlijk trainingsschema

Samen met jouw persoonlijke trainer bepaal je het doel. Wat wil je bereiken? Jouw persoonlijke trainer stelt wekelijks een trainingsschema op met daarin trainingen en workouts op maat om zo snel en efficiënt mogelijk resultaat te behalen. De training staat klaar in de Mywellness app en zijn makkelijk indoor of outdoor uit te voeren. Je hebt op zeer regelmatige basis contact met jouw trainer om je progressie te bespreken. Een perfecte aanvulling op je standaard lidmaatschap.

Personal training

Heb jij behoefte aan dat beetje extra motivatie? Een trainer die 1-op-1 met jou aan de slag gaat en ervoor zorgt dat jij alles uit de kast haalt. Samen met jouw persoonlijke trainer bepaal je het doel dat je wilt behalen en hoe vaak dat je wilt komen trainen. Tijdens de personal training ben jij de enige die de trainer begeleidt, dus jij hebt zijn volledige aandacht en expertise binnen handbereik. Personal training is zowel per uur of half uur te volgen.

Wielren/Mountainbike clinics

Wil je tips and tricks van onze professionele trainer? Dan zit je met onze clinics helemaal goed. Je gaat met onze trainer actief aan de slag op je racefiets of mountainbike. Hij kijkt naar jouw manier van fietsen en geeft je verbeterpunten waar hij samen met jou aan gaat werken. Hij leert je op het juiste moment schakelen, insturen en remmen. Dit is de ideale training wanneer je concreet advies wilt krijgen om een betere wielrenner of mountainbiker te worden.