Ride it

Cycle service

Ook je fiets in topconditie

Ride it Cycle service geeft je altijd een gratis APK voor je racefiets of mountainbike. We checken je fiets op de belangrijkste punten, draaien alles goed vast en stellen de versnellingen goed af. Is er niets aan de hand dan kun je jouw fiets direct weer meenemen. Indien nodig dan stellen wij voor jou een offerte op en kun je beslissen om je fiets te laten repareren door ons. We proberen altijd jouw fietsen binnen 3 dagen weer op de weg te krijgen. (Helaas zijn ook wij soms afhankelijk van levertijden)

Ook voor niet-leden

Wij houden van fietsers, dus hoe meer hoe beter! Wij van Ride it willen graag iedereen veilig aan het fietsen hebben, daarom is onze cycle service ook voor niet-leden beschikbaar. Laat het dus vooral aan je fietsvriendjes en vriendinnetjes weten: bij een servicebeurt krijgen zij een gratis proefles bij Ride it Indoor cycling en jij €10,- korting op je volgende service beurt! Vergeet vooral niet dat zij jouw naam even doorgeven tijdens de service.

Vrijblijvende APK Check

Wij controleren altijd je fiets gratis op de belangrijkste punten. Draaien alles goed vast en stellen je versnellingen af.

Onderdelen tegen internetprijzen

Wij gebruiken hiervoor futurumshop. nl Als jij liever zelf online onderdelen besteld dan betaal je enkel voor de service. 

Snelle service

Wij streven er altijd naar om jouw fiets binnen 3 dagen weer op de weg te hebben. Uiteraard zijn wij daarbij afhankelijk van levertijden en voorraden van onderdelen. 

Geen verrassingen

Wij zijn altijd volledig transparant. Je krijgt vooraf een offerte voor de service en onderdelen. 

Fietsonderhoud is in wezen gebaseerd op het goed schoonmaken, gesmeerd houden, op spanning brengen, in de gaten houden en tijdig vervangen van onderdelen. Wij raden aan tenminste één keer per jaar groot onderhoud uit te laten voeren aan je fiets! Dan kun je probleemloos en met veel plezier lekker blijven fietsen.

“Fietsers zien aanzienlijk meer van deze prachtige wereld dan ieder ander mens. Een goede fiets, goed toegepast, maakt alles mooier!”

fiets-reparatie