Mountainbiken in Bergen op Zoom

Ride-it heeft naast indoor cycling ook een aantal splinternieuwe mountainbikes beschikbaar! In samenwerking met Mountainbiken Bergen op Zoom & Studio Velo is het nu ook mogelijk om vanaf onze locatie een mountainbike te huren!

In de gemeente Bergen op Zoom kun je geweldig mountainbiken. De mountainbike routes zijn gelegen in het bosgebied ten oosten en noorden van Bergen op Zoom, op de Brabantse Wal. Het Bergse bosgebied is bij uitstek een geweldig gebied voor de mountainbiker(s). De bosrijke omgeving en veelzijdige routes zorgen voor een geweldige belevenis. De routes vinden zich op een steenworp afstand van onze locatie!

Huur nu je mountainbike!

Wist u dat wij naast de losse verhuur van de mountainbikes ook mountainbikes verhuren voor groepen inclusief begeleiding? Indien u voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, vereniging of als school een keer een sportieve groepsactiviteit wilt doen, dan bent u bij Mountainbiken Bergen op Zoom aan het juiste adres. Wij bieden naast de losse verhuur van de mountainbikes ook de mogelijkheid om dit inclusief een gids te boeken. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden hierin? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!