Ride it 

Mountainbiking

Ride it Mountainbiking is dé plek voor alles wat met mountainbiken te maken heeft in bergen op zoom. jij wilt je techniek verbeteren tijdens een clinic, een gids die je de allertofste plekjes van de omgeving leert kennen, of gewoon een mountainbike wilt huren. Bij Ride it Mountainbiking kan het allemaal en meer! 

Mountainbiken Bergen op zoom

Bergen op zoom is één van de mooiste plekken om te mountainbiken in Nederland met 4 routes in de directe omgeving. Ook het aanliggende grenspark Kalmthoutse Heide is goed te bereiken. Ride it Mountainbiking is goed bereikbaar vanaf de snelweg, er is gratis parkeergelegenheid en de start van de routes ligt op nog geen 500 m afstand. Oftewel de ideale start van jouw mountainbike avontuur in Bergen op zoom. Je kunt bij ons terecht voor Mountainbike clinics en trainingen voor zowel beginners als gevorderden. Ben jij iemand die iedere centimeter van het bos wilt ontdekken, boek dan onze gids die de mooiste plekken met je opzoekt. Het is ook mogelijk om een mountainbike te huren en zelf de routes aan te vallen!

mountainbiken-routes

Ride it Mountainbiken is het adres voor een sportief teamuitje, bedrijfsactiviteit of kinderfeestje. Een mountainbike clinic is de ideale combinatie tussen sportief bezig zijn en plezier beleven met elkaar. Een teamclinic is reeds te boeken vanaf 5 personen en mountainbike ervaring is niet noodzakelijk!

“Being a mountainbiker is more than riding a bike, you feel it in your heart and soul.”

mountainbike-clinic