Abonnement Dal

Met een abonnement dal kan je komen sporten tot 17:00 uur. Je hebt toegang tot alle lessen én je kunt ook vrij sporten. 

Abonnement DAL

Het Dal abonnement is uitermate geschikt voor jou wanneer je, overdag of in het weekend kunt sporten. Je kunt namelijk deelnemen aan alle groepslessen én vrije trainingen die voor 17:00 uur van start gaan! Verbeter je cardio tijdens een Skillbike training. Wordt sterk en flexibel met onze HIIT Circuit training of ga je voor de ideale combinatie tussen cardio en kracht tijdens een Cycling Bootcamp? Met het Dal abonnement is het allemaal mogelijk!

Schrijf je nu in voor een Abonnement Dal

Extra opties

3 + 1 =

Extra opties

wielrennen-trainingsschema
Trainingsschema €6,25 p/week

Jouw persoonlijk trainer stelt iedere week een trainingsschema op om zo snel en gericht mogelijk jouw doelen te behalen. Dit kunnen fietstrainingen voor binnen of buiten zijn, maar bijvoorbeeld ook core stability oefeneningen. 

sportschool-zonder-abonnement
30 min personal training €30,- p/week

Je gaat iedere week 30 min volle bak aan de slag met jouw personoonlijke trainer. Dit is een 1-op-1 begeleiding waarbij alle aandacht gaat naar het snel behalen van jouw doelen. 

fitness-zonder-abonnement
60 min personal training €50,- p/week

Je gaat iedere week 60 min volle bak aan de slag met jouw personoonlijke trainer. Dit is een 1-op-1 begeleiding waarbij alle aandacht gaat naar het snel behalen van jouw doelen. 

mountainbike-clinic
MTB/ RAcefiets clinics 6 rittenkaart €60,-

Deze rittenkaart geeft je toegang tot 6 Mountainbike of Racefiets clinics. Tijdens deze clinics krijg je op de fiets tips and tricks om een betere fietser te worden. 

wielrennen-sportdrank
Frisdrank en koffiepakket €2,50 p/week

Met dit pakket nuttig je onbeperkt frisdrank en koffie op locatie bij Ride it. De consumptie is persoonsgebonden en niet voor thuisgebruik. wink Laten we het sportief houden

wielrennen-dranken
Eurosport Sportdrank €3,25 p/week

Met dit pakket kun je voor iedere training jouw bidon vullen met Eurosport sportdrank. Keuze uit 3 smaken: Aardbei, Orange of Citroen. In de periode dat je buiten traint kun je iedere 4 weken een bus naar keuze ophalen bij Ride it. 

Mag ik met Abonnement DAL na 17:00 uur trainen?

Nee helaas. Wil je na 17:00 uur trainen bij Ride It dan kun je beter voor Abonnement Piek gaan. Hiermee train je alle uren die wij geopend zijn.

Mag ik met Abonnement DAL ook in het weekend trainen?

Jazeker! Ook in het weekend kun jij aan de slag om het maximale uit jezelf te halen bij Ride It.

Er wordt ook buiten getraind, kan ik met abonnement dal hieraan deelnemen?

Ja. De buitentraining die vanaf het voorjaar gegeven worden zijn ook voor leden met het Abonnement Dal te volgen.

Is er tijdens de Dal uren ook begeleiding aanwezig?

Uiteraard! Bij Ride It is altijd een trainer aanwezig die de les geeft of jouw helpt tijdens je training.

“Bij andere sportscholen voelde ik mezelf niet op mijn gemak. Nu ik bij Rick train, ga ik met plezier en zelfvertrouwen sporten. De groepen zijn gezellig en je traint echt op je eigen niveau. Op deze manier merk je dat je lichaam steeds meer aan kan, zonder jezelf voorbij te lopen. En natuurlijk is het leuk om de mannen bij te kunnen houden als we buiten gaan fietsen!”

Kim Elzakkers | 25 jaar

“Wielrennen doe ik graag, maar in de winter val ik helemaal stil. Hierdoor ben ik in het voorjaar conditioneel slecht en kom ik ook altijd wat kilo’s aan. Bij Ride it train ik met goede begeleiding. Mijn conditie gaat vooruit en de kilo’s raak ik ook kwijt. Je krijgt ook echt persoonlijke aandacht, zoals training gericht op klimmen. Daarom heb ik dit jaar voor het eerst de Keutenberg in Zuid-Limburg op gefietst zonder af te moeten stappen. Het is motiverend om te zien dat je daadwerkelijk sterker wordt!”

Nick van Huffel | 36 jaar